***

Згадаю лиш погляд,
Твої карі очі...
Хіба можу спати
Без тебе ці ночі?..

На тілі своєму
Твої мати руки.
Любити. Терпіти
Солодкі ці муки.

Обличчя торкатись
І пестити губи,
Якими ти кажеш
Мені "Моя люба".

Втрачати себе
У безодні страждання,
А в погляді твому
Читати
......кохання.....


Рецензии