Ти такий

Чим мене зачепив?
Що в тобі є такого,
Чого я не знайшла
В сотні інших людей.
Я нікого отак не чекаю, нікого,
Як тебе, з нетерпінням. Одного тебе.
І коли краєм ока тебе бачу поряд,
Нехай з іншою, з другом чи з кимось іще,
Моє серце з грудей хоче вистрибнуть, хоче...
Та чи дійсно таке ти велике цабе??
Чи я марно люблю кольорову обгортку,
А всередині вата, а не шоколад.
Карі очі, як кажуть, не вміють брехати....
Я не вірю аккордам сльозливих баллад.
Та чомусь довіряю тобі, наче вперше.
Довіряю і серце тобі, і думки.
І я впевнена в тому, що ти особливий.
Ти такий, який треба мені.
Ти - такий.


Рецензии