Якщо 2

Якщо дме в обличчя вітер,
Щось приємно шелестить,
Одягать тепленький світер
Непотрібно. Краще вмить

Просто вимкнуть вентилятор,
Взяти в руки калькулятор.
Фантики порахувати
Й більш солодкого не брати.


Рецензии