Тынч гедже Тихая ночь На родном языке

Тынч гедже. Аджайип манзара:
Йылдызлар лаф эте озь ара,
Ай бакъа козюме тёпеден,
Булутлар ель иле узакъкъа кеткен,
Тереклер коклерге бакъалар
Ве терен ойларгъа далалар.
Бу ойлар табиат акъкъында,
Бу ойлар юрегим янында,
Бу ойлар бар эр бир адамда,
Бу ойлар – табиат акъкъында.
Табиат – Аллаhнынъ бергени,
Сакълайыкъ сув, ава, кунешни.
Табиатнен дост олайыкъ,
Келеджек несиллерчюн
Оны сакълайыкъ!


Рецензии