Останн й дзвоник

Діалог вчителів та випускників

ВЧИТЕЛІ:
 
Оcтанній дзвоник, вечір випускний...
Як швидко підростаєте ви, Діти!
Вам - полишати час поріг шкільний,
І у майбутнє з Мріями летіти!

Наснаги й Щастя зичимо вам ми!
І як би вас не спокушала Доля,
В усьому - залишайтеся Людьми!
Це головний урок, що був у Школі.
__________________________________

УЧНІ:

Нам настала пора у Доросле Життя вирушати,
Й обирати свій Шлях серед тисяч доріг на Землі,
Але будемо ми із любов`ю завжди пам`ятати
Рідну Школу, уроки, і вас, дорогі Вчителі!

Ми вам вдячні за все – за знання і за Мрії Крилаті,
За Турботу і Мудрість, за Ваше натхнення святе...
Хай багатим врожаєм Добра проростають зернята,
Ті, що щедро й з Любов`ю ви сієте в Душі дітей!

(с) Київ, 2009

Фото - gplider.at.ua/vipusk.jpg


Рецензии