Сонет xxviii

На прю багаті щастя постулати.
Бої притихли. Схлипуючи збито,
закутані у темряву кошлату,
два табори розбилися спочити.

Ворожа лінія масна і м`ята,
розбіглася до ранку перешитись.
В обіймах смерті засинає кляте
і те, заради чого варто жити.

Обачно час купився низькозорий.
Як варту виставив – то ватру вигнав,
аби вона язичницею стала,

добралася жебрачкою на зорі.
Се місце лінії займає стигма,
де груддя тіл, неначе листя пале.

20 Травня 2010


Рецензии