Уткан гомер

"Исендаме?" - диде мина чачак
Былтыр килган иден син монда
Ин-ин гузал чачакларне жыеп
Йорган иден шушы болында.

Чачаклар да сина гашыйк иде
Бела иде алар барысын да
Жил исса да, бирмича утканне
Сойладелар барысы турында.

Айе, мена бер ел узып китте.
Син китканга, кабат килганга
Исенда тот харчак бу болынны
Нинди гена жирда йорсан да.

Исенда тот агар ерак жирга
Кита калсан туган яклардан
Бер сагынып кайтырсын дип уйлыйм
Утырып син чабыш атларга.


Рецензии