Замрячило

Замрячило, наче восени
І туманом смуток ліг на душу.
Повтікали кольорові сни,
Бо боротися з безсонням мушу.

Наче коні жвавії, думки
Линуть разом з хмарами стрімкими
В ті краї, де проживаєш ти
Одинокі та похмурі днини.

зі збірки "Майскому, маетное"


Рецензии