Moze to wiosna...

Moze to wiosna
Taka nieznosna,
Ze marzenia
Nawija milosne;
Moze to ja
Rozluzniona zabardzo,
Ze z tа wiosnа
Sobie nie radze…
Serce sie kroi
Od gorzkich zalow,
Ze tych wiosn w zyciu
Strasznie malo…








26.03.02.
Tarnow


Рецензии