Вiдмолюсь, вiдновлюсь

(На украинском языке)

Віршуванням на хліб не заробиш,
Бо годують реальні справи,
Та поезії вільний вітер
Надихає  життя держави.

Кожен серцем відчує дотик
Української пісні. Знову
Всі не будуть "за",будуть"проти",
Я - за рідну співучу мову.

В світлій пам'яті є бабуся
І пісні україно-жалючі,
І сьогодні, читаючи Стуса,
Біль пронизливо ріже очі.

Вболіваю за Україну,
Прославляю країну вільну,
Відмолюсь, відновлюсь, радію,
Розділю з нею долю спільну.

++++++++++++++++++++++++++

Василь Стус-український поет,за творчу діяльність-
політичний в'язень,1972-1979рр.і 1980-1985рр.
-помер у тюремному карцері під час голодування.
Герой України.(1938-1985роки життя)


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.