Хто винен в тому, що сталось?

 
           Хто винен в тому, що сталось?
           Це зараз не новина.
           Просто життя не склалось -
           1 залишилась одна.

           Син, як з води підростае,
           А смуток в жіночих очах
           Помітний лиш тим, хто знае,
           Що все на іі плечах.

           1й так необхідна підтримка,
           Щоб спертись на когось хоч раз.
           Просто стомилася жінка
           Грати всі ролі весь час.

           Просто віддати б частину
           Турбот всіляких і справ
           Сильній своій половині -
           Тому, хто на неі чекав.


Рецензии
Сильними бути повинні -
Вибору в нас нема.
хоч би й заїли злидні -
Син на плаву трима.

Карпенко Ольга   10.06.2010 10:39     Заявить о нарушении
Дякую що зав1тали. Я у Вас теж побувала. Мен1 сподобалось. Наташа

Наталия Лут   13.06.2010 00:29   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.