В магазинi

- Ви скажіть мені, будь ласка,
Скільки коштує ця праска.

- Праска коштує мільйон.
В подарунок вам бульйон.
До бульйону в подарунок
Безкоштовний ще пакунок.
До пакунка - біла сумка.
І до сумки подарунки.
Три серветки, два стакани,
До стаканів баклажани.
Але й це ще не усе.
Ви купуйте телевізор
І отримайте яйце.


Рецензии