Мiй день

Зранку зуби змащу
Пастою. Потім поснідаю.
Телевізора трошки,
І інтернету.

Піду погуляю, повернусь.
Засяду за завдання...
Пообідаю, почитаю,
Чаюватиму, через час
Якийсь.

Може морозиво.
Розморожу рибу,
Поїм, подумаю.
Ввечері віршуватиму...


Рецензии