Добры напой

Мы п'ем за пачатак дзён.
Мы п'ем за старую зямлю.
Па глытку - за кожную лусту хлеба.
Па глытку - за кожны пялёстак кветкі.

Добры напой.

Мы п'ем за працяг агню.
Мы п'ем за ваду пустых крыніц.
Па глытку п'ем за час і за месца,
Дзе заўжды ёсць нашы імёны.

Добры напой.

Мы п'ем за глыток віна.
Му п'ем за паветра, што вакол нас.
Па глытку п'ем за тыя вусны,
Што даюць нам нашы імёны.

Добры напой.
Мы п'ем добры напой.


1990, LP/CD 'Краіна Доўгай Белай Хмары', тэкст песні. Музыка - Слава Корань


Рецензии