Моя самотн сть

Моя самотність, наче дика прірва,
Я незалежна від твоїх очей!
Хоча без тебе я іще не звикла,
З тобою я не бачила ночей.
Ти не шукай мене, моя гірка недоле!
Не відбирай у мене те, що є!
Чи ти приніс мені замало болю,
Щоб я тебе пробачила за те?
То моя вічність – голос твій далекий,
Солодка пристрасть зламаних надій,
Ми відлітаймо наче ті лелеки,
Не в змозі вже продовжувати бій…
Остання крапля від того кохання…
Остання ніч, безмежна і палка,
І тільки я і ти, від півночі й до рання,
А далі тільки моя самота…


Рецензии