Псих

Ти вже дістав мене!Віддай мій спокій!
Він не валявся,що собі його забрав!
Я псих,бо ти дістав,ще,мабуть,трохи
Й піду за психів битися права!
То й що,мала?Таких малих побільше б!
Де б ділись геть,такі,як ти,
Ти надпис на стіні і,навіть,гірше!
Віддай мій спокій,я вже йду,тремти!!!


Рецензии