Колишня правда

                ***

                Колишня правда у житті
                нігич не варта,
                як у пожовклому листі
                давнішня картка.

                На ній ті риси, що були
                краса і врода,
                численні зморшки здобули -
                яка гризота!

                Як пломеніли очі ті
                яскраво сині,
                що доживають в самоті,
                безбарвні нині.

                Які вони колись були
                притьма щасливі,
                та бач, зненацька здобули
                і скроні сиві.

                Колишня правда у житті-
                суха калина,
                як у пожовклому листі
                чиясь світлина.


Рецензии
Подобається!.. Бездоганно гарно :))

Лунич Мирра   23.04.2011 16:47     Заявить о нарушении
Спасибо, Лунич Мирра!
С наилучшими пожеланиями,
Валерий.

Валерий Калмыков   23.04.2011 16:50   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.