письмо

эй.
я прошу - повернись.
не йди назавжди
чи на день
моє життя с твоїм сплелись.
без тебе дихаю - ледь-ледь,
з тобою - зовсім ні.
очі твої,
як хмари
чи як дощ у понеділок.
у вічній гонці пересилок.


Рецензии