Табе, толькi табе

Пах надыходзячай вясны,
Як пах тваiх валос пяшчотны.
Няхай к тебе прыходзiць ў сны
Шпакова песня не журботная,
Не восеньская, а вясновая,
Калi вакол усё звiнiць,
Чакае сэрца штосьцi новае,
Усмешка у вачах iскрыць...
I аб чым марылась, няхай
Ўсё збудзецца на гэты раз.
..................................................
Я так жадаю.., так кахаю,
Нiбыта ўсё апошнi раз....


Рецензии