Пчёлы на укр. языке

          БДЖОЛИ
українська лірично-іронічна
           пісня

Гудуть бджоли в синім небі,
Не знають спокОю,
Бо у ющ...нка немає
Ні сили, ні волі.
Бо трикляті донеччани
Гаї захопили,
Та й бджолине «помаранство»
По світу пустили.
То ж гудуть вони і стогнуть,
Енеї моторні,
І шукають, як потрапить
У зони офшорні,
Щоби мед там заховати,
Бо ніде подіти,
Бо в пісеннім ріднім краї
Посіли бандити.
А найбільше душу щипить
Та серденько крає
Те, що Юля, суча донька,
Літать заважає!
Мутить розум добропанству
Та вільноселянству,
І нема ж від неї ліків,
Немов від пияцтва.
Бешкетує та шльондрує
При всякій нагоді,
Крокодилові ллє сльози
Та й дурнів знаходить.
Бо ж не всі свідомі люди
Однаково «вумні»!
Ось чому у синім небі
Гудуть бджоли сумно.


Рецензии
наталия! Как пчеловод любитель: что вы это этим труженицам офшоры приписываете?
Как наполовину украинец из полтавско-черниговско Погуляев скажу. что басенка все же хороша. Искренне
профессор Погуля

Юрий Дмитриевичпогуля   26.02.2011 19:21     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.