Хворобливе до крику грипозне

Повітря, де ти?
Завмира в легенях
Отруйний код чужого ДНК
Захоплене засувом сьогодення
Через фіранки ніц не протіка

Відкрийте вікна!
Я волаю дихать!
Вологий дощ відчути на чолі..
Спотворені цим склом каштани стиха
Лиш сиплють цвітом по сирій землі

Відкрийте дощ!
Хай крапає помірно
У венах пробирається плющем
Ця трубка з коліщатами манірна
Вважає себе вранішнім дощем

Палає світ
Під сонячним промінням
Палає думка хоч яка гірка
Захоплене засувом сьогодення
Через краплини в мене проника


Рецензии
Дуже гарно!

Августина Остров   16.08.2013 12:59     Заявить о нарушении