У дитячому садочку - пiсня

У дитячому садочку,
Де лунае дзвiнкий смiх.
Нiби дiвчина в вiночку,
Клумба стелиться до нiг.

Пр/в:
--------
О клумба моя,
Стеблини квiту,
Як хвилi моря -
Найкращi в свiтi.

I чаруе нiжним цвiтом,
Нiби кличе в забуття,
Зеленiе свiжим лiтом,
Вабить око до життя.

Пр/в:
--------
О клумба моя,
Стеблини квiту,
Як неба зорi,
Ви моi` дiти.

Ти пташина мого серця,
Радо душу зiгрiва.
I дбайливо iз вiдерця
Все щоразу полива.

Пр/в:
--------
О клумба моя,
Стеблини квiту,
Ти моя мрiя,-
Краса полiту.

Пелюстки в руках шовковi
В дiамантових сльозах.
Файнi, рiзнокольоровi
Промовляють у очах:

Пр/в:
--------
О клумба моя,
Стеблини квiту.
Ви моя доля,
Як без вас жити.

I квiтуе кожна днина,-
I щаслива дiтвора.
До дiтей любов`ю лине
Квiто - радiсна пора.

Пр/в:
--------
О клумба моя,
Стеблини квiту -
Золото сонця,
Казки привiту.

Хай квiтуе Украi`на,
Майорить дитячий свiт.
Украi`на - то родина,
Побажаймо многа лiт.

Пр/в:
--------
О клумба моя,
Стеблини квiту.
Рiдна моя земля,-
Частина свiту.

У дитячому садочку,
Де лунае дзвiнкий смiх.
Нiби дiвчина в вiночку,
Клумба стелиться до нiг.

Пр/в:
--------
О клумба моя,
Стеблини квiту,
Як Украi`на,
Як квiти - дiти.


Рецензии