Лiто

Яке то було дивне літо!
Озера ночі й темноти!
І були ми, неначе діти,
Без вихователів усіх.
Самі собі зробили свято,
Створили свій "Мадагаскар"
О літо, літо, дивне літо,
Неначе, й справді,
Ще одне життя!


Рецензии