Iлюзiя дорiг

Сховатися від стін.
Від себе і від дій,
Нездійснених й несталих.
Закритися, замкнутися
Ключами й згубити божевілля.
Тихо. Лиш я чогось чекаю
В перервах снів,
В покинутих трамваях.
Ілюзія доріг. Для чогось
Слово є - розчарування.
І все для чогось є.
І я є...


Рецензии