Фотопоэзия 2 - укр

Былое. Фото Владимира Козюка.

Холодний хрест козацький кам'яний
і теплі крижі коника: сумний,
він за хрестом скубе собі травичку.
В обіймах схилів яр ховає річку.
Не видко річки. І кущів човни
розсипано ген-ген по косогору.
Не видко річки. І німу покору
рельєфу примхам втілює пейзаж,
стоп-кадр в прозорій тиші гармонічній:
пливе до нас green-peace подільський наш,
від себе не впадаючи в кураж,
а підкоряючись журбі законів вічній.

        12.05.2010.


Рецензии