i знову впадаю в грiх...

Знов у міцних тенетах,
В сильних руках твоїх…
Стрімко летить Планета
В Космос бажань, а їх

Навіть і не багато,
Та що там – лише одне.
Знаєш? Любов – це свято,
А будень хай нас мине.

Вітром цілуєш губи,
Змахнеш із повік росу.
Ніжний, коханий, любий,
Серце тобі несу!

Тільки тобі одному,
Поміж Галактик всіх,
«Кохаю!» - шепочу знову
І знову впадаю в гріх…


Рецензии
Ну як тут не позаздрити (по доброму)

Владимир Веснинский   18.06.2011 22:32     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.