Будзьма Разам!

Разам вырашаем  што рабіць,
Абгрунтоўваем, як жа далей жыць.
Мы адказна робім сваю справу.
І як кожны з нас, я таксама мару.

У свабоду нашае краіны.
Пыл у грудзях ніколі не астыне.
Покі разам будзем мы змагацца
Бел-чырвона-белы сцяг будзе заставацца!


Рецензии