Хохлам. Украинский тост

Хай згинуть усі наші вороги!
І не так собі: раз - і нема.
А, шоб їх підняло та гепнуло.
Шоб у них кусок у горлі застряв,
              та повдавлювалися.
Шоб у них пика луснула,
            грім побив.
Нехай на них короста нападе,
               трясця трясе.
Шоб їм руки і ноги повикручувало.
Нехай їм очі повилазять!

                *


Рецензии