Лiтнiй вiрш

Літній вірш не пишеться,
Він літає в павутинні тополі,
З лелеками, в далекій зграї.

Літній вірш не читається,
Його співають водограї,
Він в житах, які вітер купає.

Літній вірш не загубиться,
Він в спілих спасівках-грушах,
Його оси напам'ять знають.

Лише потім, як прийде осінь,
Будем шукати вірші про літо
Серед мелодій тихого листя...


Рецензии