Я надягаю маску в чного блаженства

Я надягаю маску вічного блаженства
Неначе море змило всі старі думки
Я віддаю себе в твою владу верховенства
Плелися ми, немов весінні пристрасті - вінки

Але... але не оцінив твоє блаженне тіло…
Не оцінив я дар твоєї таїни
Удушу наче в рай мене пустила
Даруючи пів всесвіту в собі - мені

Усе кричіть… немов палаючи в вогні
Кричіть і наші невблаганні душі
Утома пристрасті лише в моїй вині,
Тому й покинуть неоціненне мушу

Не оцінив я твій трояндовий цілунок
Господній жест любові і краси
І твого тіла  весняний малюнок
І погляду  - наче  срібної роси

Я заблукав…дорогою до серця
Крихти хліба не допомогли мені
У пам'яті ще тіло милої озветься
Наснишся ти й заквітчаній весні


Рецензии