Хм льна стор я

                1
Хтось підійшов до стійки бару
І мовив сухо в здовж мене
Ви послухайте мов дивні чари
Музика в перетини пливе

Музична гамма вся зі болі
І ноти склепані чужим горбом
В ній вже розділені дві ролі
Розбиті на серця серпом

Хтось підійшов до стійки бару
Взяв пляшку мрійностей і всю до дна
Із голови немов з базару
ЇЇ всю випила вона

Вино залило їй всі груди
Все попливло і стіни і вікно
Вона блукала тут усюди
Та мені вже було се одно
               2
Бармен дивився мов виставу
Актор зіграв себе в самому
І її таку веселу й п’яну
Бармен довіз хмільну до дому

Довіз її і вклав у ліжко
Сердешне все віддав добро
І ще всю ніч дививсь на ніжки
Та мені вже було се одно

А я сидів всю ніч у барі
Лічив пляшки що випила вона
ЇЇ життя пекуче мов сафарі
Залите без ліку вина
              3
Моє ж лилось у ній самій
Блукало пабами і мостами
І ми разом в гармонії своїй
Блукали ліжком і містами

А десь бармен зварив їй каву
Він це умів його це справа - молодець
І її таку веселу й п’яну
Повів степами під венець

Вони зажили як у раю
Та між коктейлем, смутком,і вином
Сидів у серці я із краю
У барі пам’яті з серпом 


Рецензии