Життя вируe навкруги...

Життя вирує навкруги,
Клекоче, піниться, кипить,
Все метушиться, все не спить,
Шукає рідні береги.
Ті береги, душі де спокій.
Для серця стомленого втіха.
Для тіла із достатком стріха,
А думці волю – степ широкий.
Знайти.
            І в це є крепка віра.
Спішать.
            Всім хочеться скоріше.
Але виходить все на гірше
І не втямки – всьому є міра.
Бо є злиденні всі дороги.
Постійно просимо у Бога,
Та не на користь допомога –
На похіть тіла всі тривоги.


2003р.


Рецензии