Ми пам ятаем, ми гордимся

                Героям ВВВ
                Акції «Георгиевская ленточка»
Війна – це дуже страшне слово,
Рікою ллється всюди кров.
Бійця знайшли напівживого,
А інший – зовсім охолов.

А бій іде, жахлива сутність,
Не уявляем ми собі
Як воювали відчайдушно,
Як полягли наші діди!

Ми пам’ятаем, ми гордимся!
Відважні лицарі війни!
Той, хто помер і хто лишився –
Героями Ви є завжди!

Тому візьми у руки стрічку,
І з радістю усім кажи:
«Ми пам’ятаем, ми гордимся!
Відважні лицарі війни!»


Рецензии