Полтавчанам

На жаль, недовго був я тут на Полтавщині,
Від купи вражень швидко час минав.
Одне лише збагнув,- віднині
Назавжди я цю землю покохав.

Усі місця, де був, мене вражали.
Полтава, Миргород, Сорочінці.
В Опішні мене дуже здивували
Чашки, та глечикі, та дивовижні куманці.

Та що земля. Вона не тільки хліб рожала.
Вона рожала твори і пісні.
Вона нам Гоголя усім подарувала,
Чій ювілей ми святкували у весні.

Та що земля. Земля сама по собі,
Якою б  гарной не була, не в неї суть.
Переконався я, що дуже до сподоби
Мені ці люди,що на цій землі живуть.

Я вдячний полтавчанам за їх щирість,
За доброзичливість, повагу до гостей.
Напередодні Великодня я бажаю, щоби Божа милость
Не залишала добрих ціх людей.

      15.04.2009р. Миргород. Сан-рий "Березовий Гай".


Рецензии
Дивовижно!!!!! Чудово!!! Як гарно, аж до слiз!!! Сергiй, любий, дякую Вам!!! Це справжнiй подарунок!!! Ваша

Марина Терентьева   06.01.2012 11:23     Заявить о нарушении
Це я написав у травні 2009 року,відпочиваючи у чудовому санаторії
"Березовий Гай" у Миргороді.

Француз Из Одессы   06.01.2012 11:51   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.