живем лиш раз

Тікати геть.
кудись подалі звідси...
Лякати смерть,
своїм шаленим "к бісу!"
Сміятись просто
без причин і без пояснень,
А слати жорстко,
щоб було конкретно й ясно.
Йти впевненно,
зламавши стіни й втому.
Живем лиш раз -
хай не жалкуєм в тому.


Рецензии