Параол мп йцям

 
Для українських бійців,
Для тих,хто вірить у можливості,
Для наших параолімпійців,
Представників спортивної гідності.
Я дякую за надихання,
За вірність, за гідність,
За горе, за радість,
За бажання, за старання,
За вміння грати,
Для перемоги все віддати,
Втратити й потім забрати
Й проблеми всі здолати.
Борітеся, змагайтеся,
Бо Ви – наша надія,
Повірте у свої сили
Й ніколи не зламайтесь.
Сльози не коштують доволі,
Вони не варті
Ні однієї краплі
Тієї крові, поту й болю,
Які будуть й надалі,
Та смійтесь їм в лице,
Прямуючи вперед й вперед,
Щоб відкривати нові грані.
Тримайся!
Повір у свої сили!
Не зламайся!
Тримайся!
Напруж свої жили!
Не здавайся!
Тримайся!
Долай стереотипи!
Не лякайся!
Тримайся!
Круши камінні плити!
  І ти перший вже!
Здолати незгоди,
Вийти на новий рівень,
Зробити правильний вибір,
Піти проти природи,
Здобувати перемоги,
Відбудовуючи руїни,
Для себе й України,
Інколи не маючи змоги
Встати на ноги,
Чи підняти руки,
Та серця стукіт є
І це вперед веде.
Потрібно лише знати,
Що Ви комусь потрібні,
Що це – не просто дії,
А намір своє забрати.
Довести всьому світу,
Що Ви впорались з бідою,
Й спортивною їздою і ходою
Рухаєтесь по життю гідно.
Ніяк не можливо
Бути першим завжди,
Але дійти до мети –
Ось що важливо!
Тримайся!
Повір у свої сили!
Не зламайся!
Тримайся!
Напруж свої жили!
Не здавайся!
Тримайся!
Долай стереотипи!
Не лякайся!
Тримайся!
Круши камінні плити!
  І ти перший вже!
 


Рецензии