Ми - ол мп йц

 
Ми – українці,
Ми – юні спортсмени,
Дівчата і хлопці,
Гімнастки й атлети.
Ми любим Україну,
Її ми представляєм,
В серцях до неї линем,
Вона нас всіх чекає.
У нас дівчата
Небачиної вроди,
Хлопці-козаки
Йдуть по нагороди.
Покажимо клас
Наших спільних старань.
Підтримуйте нас
На сотнях змагань.

Журавлику, розправ крила!
Журавлику, неси нас до мрії!
Летим, де перемога мила!
Летим, де радість гріє!

Ми тренуємося
Переносити проблеми.
Ми змагаємося,
Отже ми живемо.
Ми піднесені хвилями,
Метаємо снаряди,
Виступаємо на килимі,
Нам тут дуже раді.
Вище, сильніше,
Швидше вперед.
Емоцій побільше,
Спорт – наче мед,
Коли виграєш часто,
Коли плачеш від радості,
І суперник зубастий
Не страшний і в старості.

Журавлику, розправ крила!
Журавлику, неси нас до мрії!
Летим, де перемога мила!
Летим, де радість гріє!
 
   Наші рідні кольори
Захищаєм всюди ми.
Українські прапори
Піднімають догори.
Нам вручають кубки
Й золоті медалі.
Ми йшли до них довго
І підемо й далі.
У Лондон туманний
Вперед, олімпійці!
Туман розженем руками
Й дістанемо по зірці.
Ми дякуємо всім,
Хто не байдужий.
Ми дякуємо тим,
Хто вірить у нас дуже.

Журавлику, розправ крила!
Журавлику, неси нас до мрії!
Летим, де перемога мила!
Летим, де радість гріє


Рецензии