Скоромовка

 
Бідна, рідна,
Нікому не потрібна
Україна-ненька…
Тягнуть, крадуть
Потроху-помаленьку.
Діти-квіти
Плачуть,бачать
Як дідусів, татусів
Саджають, убивають.
Братів як кротів,
Штирхають,кидають…
Знову з великої літери С,
Типу старих СС,
ЦК КПРС.
Ти знаєш, вважаєш,
Що відбувається прогрес,
А я відчуваю, прорікаю,
Що це все – регрес.


Рецензии