Наставник

 Я – тренер,сильний духом,
Думками й тілом.
Загартований сотнями змагань,
Поведу вас до мрії.
Моя справа тренувати,
Вам досвід передати,
Зацікавити вас до тренувань,
Навчити вас перемагати.
Це не просто робота,
Це не просто турботи,
Це - моє життя,
Що розписано по нотах.
Я віддаю всі сили,
Поки смерть не зупинила.
Спорт – моє життя
Від колиски до могили.
Я був такий як ви, колись.
Суперники мене боялись,
Я був молодим,
Таким я і лишивсь.
Ще роботи багато,
Не можна засипати,
Треба зробити вас кращими,
Як найбільше передати.
Мрія не лишається мрією,
Тримайтесь під хвилею,
Зірвіть повний зал
І накрийте його хвилею.


Я зникаю, в уроки
Поринаю, щастя моє.
На лаві збоку
Дивлюсь як грає
Творіння слави, роки
Життя оправдані.
Я знаю, що мої
Таки візьмуть своє.














Головне – давати результат,
І один в бою солдат.
Допомагати таким як ви,
Бо у сім’ї не можна без утрат.
Ми піднімаємося вгору,
Набираємо хід поволі,
Заживаєм після травм,
Не плачемо від болю.
Завжди майте на гру більше,
Шанс не використаний інший,
Будьте на крок вперед
І на сходинку вверх.
У чесній боротьбі
Немає вам рівні.
Змагайтесь до кінця,
До перемоги, до крові.
Я зроблю вас кращими,
На все здатними,
Яким і я був колись,
Боротись з бідами найтяжчими.
Діти мої – не манекени,
Моя команда на арені.
Молись й дивись,
Ми перші на цій сцені.
Це ми – володарі золотих кілець,
Це ми на чемпіонськім ложі,
Ми виграли все, що можна,
Та це ще не кінець…


Я зникаю, в уроки
Поринаю, щастя моє.
На лаві збоку
Дивлюсь як грає
Творіння слави, роки
Життя оправдані.
Я знаю, що мої
Таки візьмуть своє..


 


Рецензии