Найкращi лiки вiд жiнок...

Найкращі ліки від жінОк -
іншІ жінкИ.
Такий танОк
життя.
Нічого тут не вдієш.
Назад немає вороття,
Якби ж то знати до пуття,
Що назбираєш,
         як посієш?



Київ, квітень 2010 р.


Рецензии