Дорога

Дорога вдалеч,
Там, за горизонти,
В пусту безодню,
В щастя, небеса.
Невимушено легко,
Споріднено до болю.
І дві фігури,
Дві самотні долі,
Зовсім вже немолоді.
Мій сизокрилий болю,
Завмри на мить!
Хоча б в душі!


Рецензии