Пiсенька весни

Матуся доні заплела

В косички стрічки золотаві

Весна у лузі одягла

Розкішне віття зеленаве.

На сонці ніжиться дитя

В очах промінчик виграває

Весна на гілочках верби

Дівчаті пісеньку співає.


Рецензии