Дитяча речiвка до Дня Перемоги

Раз, Два  –  ПЕРЕМОГА!
Три, Чотири – МИР УСІМ !
Дружно квітами вітає
Санітарний наш загін!
Хто боровся до кінця
За здоров’я і життя?
Рятував на полі бою
Від суворих ран бійця?

Їх згадаєм нині ми –
Це медсестри й медбрати!

Раз, Два  –  ПЕРЕМОГА!
Три, Чотири – МИР УСІМ !
Дружно квітами вітає
Санітарний наш загін!

2010рік,  на замовлення моєї
дорогої племіннички Анєчки


Рецензии