Бува

Буває так, що сил немає,
Щоб з дому вийти походить.
Хоч весь день в небі сонце сяє,
І зовсім нічого робить.

Буває так, що хочеш вийти
У парк, у місто, будь-куди -
Дощ зразу починає лити,
І ти не хочеш вже туди.

Хоч дуже рідко, все ж буває,
Що з дому вийти хочеш ти,
І сонце є, дощу немає,
І починає все цвісти.


Рецензии