Весняний етюд

Зелена ніч.
Я знаю все про себе,
Сто тисяч свіч,
Та думаю про тебе.
Ранок.
Як в склянці сонце,
Змучений лимон,
Як сон продовжений,
Червоний телефон,
Шаблон.
Розірваний не нами,
Я йду вперед,
Між проміжками сонця
Й пелюстками куль-баби.
Навколо сіро,
Початок лиш весни
І нового початок.
Закінчення зими
І шапок.
Заміна декорацій, масок.
Форсаж прискорення
І стартів.
Заміна дублів, кадрів,
Знято!
               


Рецензии