Куди лiтають кораблi?

Куди літають кораблі?
В далекі хмари літаками,
Вони, немов на висоті,
Вони на крилах океанів.

Вітрильні їхні думи тихі.
Величні красені морів,
Шляхи далекі та незримі,
В відблисках вірних маяків.
 
Прямують гордо та неспішно,
До terra-нових берегів,
І прийде час і знову якір
Опуститься на дно глибин.

Великим кораблям - велике море,
Великим людям - простір для душі,
Усі ми баржі, кораблі та лоді,
Й пливемо в океан-житті.

Які ще шторми й заметілі
Чекають нас в зелену ніч,
Які загадки дивовижні
Готують жовтоокі дні?


Рецензии