Ти

На сірих бетонних цих плитах
Залиш поцілунки свої...
У мене в душі ще не літо,
Та гнізда вже в’ють солов’ї...
Ти просто весь змінюєш Всесвіт,
Орбіти збиваються й сни...
І б’ються планети із серцем
У ритмі піано-весни...
І навіть ліхтарне проміння,
Здається, тобою живе...
І небо фарбується в синій,
І в очі до тебе пливе...


Рецензии