Не сумуй! укр

Олені К.
Візьму проблему,
І запхну в торбинку,
На шиї зав’яжу хустинку,
Та вийду в чисте поле,
У луга,
Нехай мене полишить
Ця нудьга..

Нехай за вітром понесе
В краї далекі,
Те, що колись
Нам принесли лелеки…
Промінчик сонячний
Вплететься у волосся -
А я скажу:
- Мені то все здалося…
            
               ***
Проблеми вже нема в торбинці
Залишився цей віршик на сторінці

Не сумуй!

07.05.2010


Рецензии