Я залишу

Я залишу тобі часу простір,
Часу з присмаком перцю й ванілі,
Часу з запахом трав жимолості,
Що розноситься вітром безкрилим.
Я залишу тобі тиші звуки
І Вівальді грудневі польоти,
Ледь сіріючий привид розлуки
І надламані списи сколотів.
Я залишу тобі мир молитв,
Куполів золоті самоцвіти…
Я залишу тобі увесь світ,
Не проси тільки серце лишити…


Рецензии