Переладнати

У світі справ
На ще багато років.
Переладнати хоче кожен
Якось світ.
І чути скарги часті
Стислі дуже строки.
Я зробити би
І до омеги, альфи від...
Аби хоч трошки
Ще додати мені часу –
То я б, вже певні будьте
Таке втнув.
А після – відпочив би
Гарно у Ель-Пасо.
І пив би прохолодну рідину.
Та тільки цей хвалько
На те не зважив,
Що від початку
Бачив ці картини світ.
Краще було б
Коли б він пику вмив від сажі,
Бо їжу довго готував
І весь у кіптяві...


2оо4


Рецензии